Pályázat

A projekt keretében nagy kapacitású, energiatakarékos, könnyen tisztítható, higiénikus rozsdamentes acél eszközök (hűtő, mikrohullámú sütő, tűzhely, sütő) beszerzése tervezett, amelyek egyrészt elősegítik a költséghatékony működést, másrészt csökkentik a környezeti terhelést, valamint elősegítik a tervezett nagyobb vendégforgalom zökkenőmentes kiszolgálását.

Technológiai fejlesztés a Hintóvölgye Vendéglátóipari Kft-ben

Kedvezményezett neve: Hintóvölgye Vendéglátóipari Kft

Projekt azonosító száma:GINOP-1.2.9-20-2021-02432

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.11.30

Szerződött támogatás összege:9.883.863 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Ingatlan korszerűsítés

Meglévő beltéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása:

A már meglévő beltéri világítási rendszert energiatakarékossá alakítjuk, a kábeleket, lámpákat, dugaljakat, takarócsöveket és kapcsolókat és a már elavult fő kapcsolótáblát cseréljük.

Fűtés korszerűsítése:

A meglévő kazán helyett csendes üzemű, energiatakarékos elektromos hőlégbefúvós fűtési rendszer beszerelése tervezett, amely berendezésben a téli fűtést kiegészítve nyári üzemmód is megtalálható.

Nyílászáró csere:

A létesítmény egy külső nyílászáróval rendelkezik, hőszigetelt, fokozott légzárású kétszárnyú, fa bejárati ajtóra tervezzük cserélni.

Bérköltség-támogatás igénybevétele

1 fő foglalkoztatott bérköltségének támogatását tervezzük.

A közegészségügyi veszélyhelyzet, illetve a megbízható munkaerő nagyarányú elvándorlása fokozott terhet ró vállalkozásunkra, mivel a megbízható munkaerő csak megfelelő javadalmazással tartható meg. A bértámogatás elősegíti, hogy szakképzett munkavállalót  alkalmazzunk, ezáltal a munkát minősége javul, versenyképességünk nő, a helyi foglalkoztatás biztosított.

Munkavégzéshez szükséges feltételek kialakítása

Felszerelés, anyag, munka és védőruha beszerzése a munkavégzés feltételeinek javítása érdekében.

Képzés: 1 fő foglalkoztatott számára munkavédelmi és elsősegélynyújtási ismeretek képzés biztosítása, annak érdekében, hogy a testi épségét veszélyeztető helyzeteket biztonságosan kezelje, szükség esetén segítséget tudjon nyújtani.

A fejlesztés elősegíti a vállalkozásunk tevékenységének költséghatékonyabbá tételét, ezáltal jövedelemtermelő képességünk, versenyképességünk növekszik.